Menu
Oszkár telekocsiOszkár telekocsiOszkár telekocsiOszkár telekocsi

Fotózd le!

Fotózz és gyűjtsd az Oszkáros pontokat!

Kategóriák és pontok:

Prímszám a km-táblán – 3 pont – Prímszámot jelző kilométertábla mellett haladtatok el? Fotózz le minél nagyobb prímszámot tartalmazó táblát utazás alatt és küldd el nekünk! (A KRESZ előírásait tartsd szem előtt! Autópályán ne álljatok félre és ne szállj ki emiatt a kocsiból!)

Névnapos utca – 3 pont – Tudod milyen névnap van ma? Éppen olyan utcanévtábla mellett mész el? Fotózd le és küldd el nekünk még aznap az extra pontokért!

Régi rendszám  – Fotózz minél régebbi rendszámtáblát! Őskövületekért több pontot kapsz!

Szelfi az Oszkárban – 15 pont – Készítsetek egy szelfit utazás előtt vagy után útitársaiddal! Töltsd fel a képet és zsebeld be a plusz pontokat!
Ha Instagramon is posztolod a fotót és használod a #oszkartelekocsi  hashtag-et és megadod a képnél az Oszkáros felhasználónevedet, akkor plusz 20 pontot kapsz! A bezsebelt like-ok, az instán is plusz pontot érnek!

Oszkáros matrica – 10 pont – Láttál egy autót, amin Oszkáros matrica van? Lőj egy képet, töltsd fel és húzd be a pontokat!

Plusz pontok – Plusz pontokra úgy tehetsz szert, ha megosztod a feltöltött képedet a facebookon az ismerőseiddel is. Csak az “Az én sztorim” oldalon megjelenő kedvelések számát vesszük figyelembe. Az extra pontok számítása minden héten pénteken történik és csak az előző hét új képeinél kerül elszámolásra.

Ha az Oszkáros szelfit az Instagramon is posztolod, és használod a #oszkartelekocsi és az #[oszkáros felhasználóneved] hashtag-et, akkor plusz 20 pontot kapsz! A bezsebelt like-ok, az instán is plusz pontot érnek!

Feltöltésre felkészülni! 😉

Please complete the required fields.
Válaszd ki azt a képet, amelyiket fel szeretnéd tölteni!

Vélemény, hozzászólás?