Menu
Oszkár telekocsiOszkár telekocsiOszkár telekocsiOszkár telekocsi

Meglepetés

2016-08-04 - Meséld el - Nekem volt a legjobb sofőröm

Nekem volt szerencsém utazni Nagy Balázzsal már többször!
Régóta ismerem, mert dolgoztam a győri színházban.
Az első késő esti utazásom volt Oszkárral, kicsit azért voltak fenntartásaim, mert soha nem lehet tudni….
Aztán mikor megtudtam, hogy Balázzsal megyek haza nagyon megörültem!!!
Utána volt még közös utazás Vele, és remélem lesz is még!!!
Nagyon jó fej, lehet Vele jókat beszélgetni, és tényleg olyan, hogy ha nincs kedved beszélgetni, akkor is jó Vele utazni, mert nem érzed azt a ciki érzést, hogy basszus nincs téma???
Az első utamnál egy komoly betegség és műtét után és műtét előtt voltam, viszont egy jótékonysági rendezvényről mentem haza Bp-ről Győrbe.
Segítőkész, kedves, pontos, megbízható sofőr és ember!!! Mindent megtesz azért, hogy kényelmes legyen az utazás, és jót beszélgettünk is!
Az idők során kiderült, hogy szomszédos faluban lakunk egymástól, és akkor már házhoz hozott!!! Pedig kerülő volt Neki!!! És nem kért érte plusz költséget sem!!! És még késő éjjel is volt, fáradtan…
Nagyon örültem, hogy olyan emberrel utazhatok, akit ismerek, megbízhatok benne!!! Számomra ez akkor, abban az egészségügyi és lelki állapotban nagyon nagy megkönnyebbülés volt!!!
Köszönöm szépen Balázs!!!!!!!!!!!!!!!
Ajánlom Mindenkinek!!!!!!!!!!!! És nem azért, mert Ő egy híres színész, hanem azért, mert egy nagyon jó fej ember!!! :))))

 

Nagy Balázs a budapesti Madách, továbbá a Győri Nemzeti Színház társulatának tagja, a Jóban, rosszban tévésorozat Misije

Nagy Balázs a budapesti Madách, továbbá a Győri Nemzeti Színház társulatának tagja, a Jóban, rosszban tévésorozat Misije

NagyBalazs