Menu
Oszkár telekocsiOszkár telekocsiOszkár telekocsiOszkár telekocsi

Késő utas esete a roppant kedves sofőrrel!

2016-01-26 - Meséld el - Nekem volt a legjobb sofőröm

Úgy havonta kétszer használom az Oszkárt, hogy Budapestről hazalátogassak a családomhoz Harkányba. Ám ekkor nem látogatóba mentem, hanem orvosi vizsgálatra. Erre a vizsgálatra három hónappal ezelőtt kértem időpontot, amelyet megelőzött a beutaló vadászás és minden egészségügyből ismert kellemetlen procedúra. Így ha eddig soha nem késtem, illene nem az utazás napján elkezdeni azt.
MINDIG a pontosság embere vagyok. Utálok késni. Inkább ott vagyok 20 perccel előbb, de rám bizony ne kelljen várni! Mivel hajnalig dolgoztam, természetesen elaludtam. 🙂 Budakesziről indultam, a Népligetnél szálltam volna be. Indulás előtt 10 perccel keltem fel. Felhívtam a sofőr hölgyet, hogy nagyon szégyenlem magam, de elaludtam és sajnos nélkülem kell, hogy elinduljanak. Mire Ő el kezdett engem győzködni, hogy meg tudjuk oldani. Elém jött, és gyakorlatilag fél órás késéssel, de elindultunk.
A szuper kedves lány nem tudta, hogy orvoshoz megyek, szimplán kedvességből, együttérzésből várt meg, megspórolva nekem egy csomó kellemetlenséget!
Kedves Nikolett (nikolettpapp31), hálásan köszönöm neked, azt az utat!!! Nem is tudod mennyire sokat segítettél! 🙂
(ui: az volt az egyetlen késésem, amire Niki nem adott negatív értékelést pedig megérdemeltem volna. A vizsgálat sikeres volt, én pedig meggyógyultam azóta!)