Menu
Oszkár telekocsiOszkár telekocsiOszkár telekocsiOszkár telekocsi

Velence sem távolság az Oszkárral

2016-01-01 - Meséld el - Szerencsés véletlen

Tavaly ősszel egy hitelen ötlettől vezérelve repülni akartunk.
Mivel Velence 4000 Ft-os repülőjeggyel kiváló úti célnak tűnt, ezért elindultunk. Retúr járat hiányában visszafelé járatos buszt néztem ki.
Gyönyörű két napot töltöttünk városnézéssel. A szállásra visszaérve meg akartam nézni, hogy melyik kocsiállásról indul a buszunk másnap…..ám ekkor döbbentem rá, hogy bizony menetrend-módosulás miatt nincs mivel hazamenni!
Rutinos Oszkározóként -bár nem sok reményt láttam rá – a keresőbe beírtam a Velence – Budapest viszonylatot, és legnagyobb meglepetésre a rendszer másnapra találatot jelzett!
Telefonon gyorsan meg is beszéltük a hazaút részleteit. Mivel sofőrünk egy Velence melletti városkában dolgozott, így várt még ránk egy 45 perces vonat (nem MÁV színvonalú). A találkáig rendelkezésre álló kis időben még megismertünk egy nagyon hangulatos kis városkát, ami mellőzte a turista célpontok tömegét. Fantasztikus hangulata volt.
A hazaútról semmi extrát nem tudok írni, hiszen aki Oszkározik az tudja: GYORS, OLCSÓ, JÓ CSAPAT… és ez ebben a közösségben természetes 🙂

One thought on “Velence sem távolság az Oszkárral

  • Pingback: “Az én sztorim” győztesei | Az Oszkár telekocsi blogja

  • Comments are closed.