Menu
Oszkár telekocsiOszkár telekocsiOszkár telekocsiOszkár telekocsi

Telekocsis szerelem

2017-04-06 - Meséld el - Szívet melengető történet

Az egész 2016. február 14-én kezdődött.
Már 2,5 éve Oszkározom, hétvégente mindig Szeged-Baja útvonalat szoktam hirdetni.
Akkor vasárnap este indultam Bajáról és egy gyönyörű lány volt az utasom. Úgy éreztem, hogy ő különleges!
Nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak már első látásra, még amikor a csomagokat pakoltuk be.
Eleinte nem foglalkoztam vele, mert nekem akkor egy 6 éve tartó, igencsak megromlott kapcsolatom volt. Később egyre nehezebb lett a dolog, mert az első út óta mindig csak hozzám foglalt az utas.
Talán a sors keze, de 2 hónapra rá, kiderült, hogy az akkori barátnőm már régóta kavar valakivel. Gyorsan véget vetettem az akkori kapcsolatnak. Harag helyett viszont megkönnyebbülést éreztem, és végre szabad volt az út, hogy megismerjem a Valentin-napi utasom! Hozzá kell persze tenni, hogy akkor még nem tudtam, hogy neki van-e valakije, de szerencsére nem volt.
Csak hogy ne menjen zökkenőmentesen, nem is akart kapcsolatot, így az Oszkáros utak és a barátság maradt kettőnk között.
Nagyon hamar jóban lettünk, sok volt a közös téma, és végül már nem csak a hétvégi utazások során találkoztunk, hanem hétköznap is egyre többször és valahogy sosem unatkoztunk! Mindig kitaláltunk valami izgalmas programot. Időközben találkoztam a szüleivel is, akik nagyon megkedveltek és meghívtak többször a családi ebédekre, valamint még a családi nyaralásukra is, ami kicsit meglepett, de örömmel mentem.
Persze mindig is többet szerettem volna, mint barátság! Keményen ostromoltam is április közepétől, egészen július végéig, amikor végre a családi nyaralás alatt megtört a jég! Megbeszéltük, hogy többet érzünk egymás iránt, így hivatalos lett a kapcsolatunk!

Sokat mesélhetnék még, de szerintem a lényeget elmondtam. Reni Valentin-napon foglalt utat hozzám először, és azóta is mindig velem utazik. Soha nem gondoltam volna, hogy Oszkáron ismerem meg azt, akit mindennél jobban szeretek!
Azóta is boldogok vagyunk és nagyon szeretjük egymást! Hálásak vagyunk az Oszkárnak, hogy lehetőséget adott a megismerkedésünkre!

Mindenkinek szép utat kívánunk az Oszkáron!

Álmos és Reni

received_1480793791945095