Menu
Oszkár telekocsiOszkár telekocsiOszkár telekocsiOszkár telekocsi

Szerelem Miskolc és Budapest között

2018-03-13 - Meséld el - Szerencsés véletlen

Sziasztok!

Szeretném Veletek megosztani életem legszebb és legjobb utazását, ahol rám talált a szerelem, egy fantasztikus Oszkár sofőr személyében!

Budapestre utaztam öcsém szalagavatójára Miskolcról, a reggeli órákban…mindenki kómás fej, kávé, energiaital, kinek mi…Megérkezett az autó a megbeszélt helyszínre pontos időben, kiszállt a sofőr, és abban a pillanatban ahogy egymásra néztünk, villámcsapás szerűen, melengető érzés fogott el – megtetszett a sofőr, nem is gyengén.

Út közben agyaltam, hogyan kéne megismerni, majd kipattant az isteni szikra…írtam neki sms-t (mivel a sofőr és a kocsi adatait megkaptam indulás előtt). Budapesten vette észre, hogy írtam neki, mivel út közben nem nyúlt a telefonjához. Kaptam is rögtön a választ, hogy olyan gyorsan szállt ki mindenki a kocsiból…sajnálatára a titokzatos hátsó utas is…amikor megírtam neki hogy én szálltam ki utoljára, rögtön tudta ki vagyok. Megbeszéltük, hogy másnap visszafele is vele utazom, természetesen akkor már mellette ülve…mondanom sem kell, hogy a többi utas aki velünk utazott, egész úton azt hallgatta hogy mi hogyan ismerkedünk.

Kedvesen haza vitt, majd egy randit megbeszélve váltunk el…ami másnap meg is történt, és össze is jöttünk. Az életem szerelme lett, boldog vagyok, hogy rátaláltam. Köszönöm az Oszkár telekocsi közreműködését. 😊