Menu
Oszkár telekocsiOszkár telekocsiOszkár telekocsiOszkár telekocsi

Mázli

2016-01-16 - Meséld el - Szerencsés véletlen

Már régóta az Oszkárral utazom Budapest és Szeged között, és ha csak tehetem, mindig ugyan azzal a sofőrrel. Remek vezető, pontos, megbízható, Ő és az autója is.
A megszokás miatt persze már eszembe se jutott ellenőrizgetni indulás előtt, hogy valóban vár-e rám.
Sajnos még a telefonomat is csak indulás előtt 10 perccel néztem meg, azt is csak azért, mert gyanús volt, hogy senki más nem vár a megszokott helyen, és Ö sincs sehol. Pedig mindig jóval indulás előtt érkezett, és valóban mindig tele kocsival utaztunk.
Ekkor nem kis megdöbbenéssel láttam, egy előző napi sms-t, miszerint elromlott a kocsija, és lemondta az utat… Mielőtt beindult volna a pánik – tekintettel arra, hogy már sötét este volt, és nekem mindenképpen haza kellett érnem -, jó Oszkáros szemmel körülnéztem, és azonnal láttam egy kocsit, ami Oszkár-gyanús volt!
Odamentem, és nagy megkönnyebbülésemre pont oda mentek ahová én szerettem volna utazni! Még éppen volt egy szabad helye is!
Sajnos nem tudom ki volt az, mert amint elindultunk, elaludtam, és végig aludtam az egész utat.
Ezért aztán innen is üzenem a segítő sorőrnek, hogy ismeretlenül is köszönöm a segítségét!  És persze az Oszkár létezéséért is köszönet minden érintettnek! 🙂