Menu
Oszkár telekocsiOszkár telekocsiOszkár telekocsiOszkár telekocsi

Első utam

2016-07-10 - Meséld el - Szívet melengető történet

Ez volt az első utam az Oszkarral és fantasztikusan sikerült! Épp Anastacia koncertre igyekeztem Budapestre, hogy végre személyesen találkozzam Anastaciával és dedikáltassak vele egy számomra igen fontos ereklyét.  Az ereklyére még 2007-ben tettem szert, egy ebay-es jótékonysági árverésen, melyet Anastacia mellrák Alapítványa javára rendeztek!!!

Tele izgalommal vártam a napot, hogy ott lehessek és Anastaciával alá írathassam az a nadrágot amelyet a 2002-es Edison Awards díjátadón viselt és utána abban lépett fel!!!

A kellemes sofőrrel csak úgy repült az idő és már pikk-pakk Pesten is voltunk! Azt vettem észre, hogy egyre több ember érkezik és izgatottan várja a kapunyitást és a koncert kezdetét! Be mentünk és egy megadott helyen vártuk a biztonsági embert, aki oda kísért Anastaciához!!! Fantasztikus élmény volt, amikor meg jelent és kérdezte hány magyar van itt és gratulált a válogatott teljesítményéhez ugyanis épp előtte ért véget a magyar-portugál meccs!!! Mikor kezdett elfogyni az a pár ember, aki ott volt, én következtem. Egy álom kezdett valóra válni. Ott állt előttem és kérdezte a nevem én mondtam neki, hogy Gyula vagyok. Próbálta kimondani, de nem igazán sikerült neki. (Erre a koncert közben is vissza tért egyszer, amikor az egyik háttér énekesét úgy mutatta be, hogy Gyula és a közönséget kérte, hogy köszöntsék: hello Gyula.)

Túl voltunk a bemutatkozáson és kérdezte mit szeretnék aláíratni. Én vissza kérdeztem, hogy emlékszik-e a 2002-es Edison Awards díjátadóra és elővettem azt a nadrágot, amiben ott lépett fel. Azt a kitörő örömöt és meglepődést, amit az arcán láttam, soha nem cserélném el semmire! Fantasztikus volt! Maga elé próbálta, hogy még jó-e rá 🙂 Aztán kérdezte milyen színnel szeretném, hogy dedikálja nekem kék, piros vagy fekete. Végig fotózták a történéseket! Egy fantasztikus és kedves, jó kedélyű és mosolygós világsztárt ismerhettem meg! Utána készítettünk pár közös fotót. Jött az utolsó ember, és már siettünk is vissza a kiemelt állóhelyre, mert indult egy fantasztikus koncert!!!

Köszönöm nektek, hogy meg oszthattam veletek egy álom valóra válásának rövid történetét! 🙂 🙂